Hitta hit

RAVINEN ligger vid Norrvikens trädgårdar, ca 4 km från Båstad centrum och ca 8 km från Båstad station.

Besökare som kommer med tåg till Båstad station kan ta regionbuss 501 mot Båstad och stiga av vid hållplats Båstad Norrviken. Hållplatsen ligger vid entrén till Norrvikens trädgårdar. För buss- och tågtider se skanetrafiken.se.

Besökare som kommer med bil från Båstad tar väg 115 och följer skyltarna till Norrvikens trädgårdar. Besökare som kommer med bil från Torekov tar väg 115 och tar av till vänster till Boarpsvägen. Vid RAVINEN finns parkering. Parkeringsbiljett köps via Parkster-appen eller med Parksters sms-tjänst.

Under perioden 5–7 juli är Norrvikens trädgårdar abonnerat. Begränsad framkomlighet. Vänligen parkera utanför området vid Apelrydsskolan. Parkeringsvärdar finns på plats. Vår egna parkering är endast öppen för handikappsparkering.

 

 

Besöksadress:
Kattviksvägen 231
269 91 Båstad

 

Karta

 

 

Norrvikens trädgårdar

Kombinera ditt besök på RAVINEN med ett besök på Norrvikens trädgårdar. Norrviken är berömt för sina trädgårdar i olika stilar som bjuder på upplevelser för alla sinnen.Om du besöker både RAVINEN och Norrvikens trädgårdar bjuder vi på 10% av entrékostnaden på den andra entrén. Gäller vid uppvisande av biljett och endast samma dag.För öppettider till Norrvikens trädgårdar, se här.För bokade besök, kontakta info@norrvikenbastad.se.Läs mer om Norrvikens trädgårdar här.