För grupper

Välkommen att besöka RAVINEN tillsammans med din förening, arbetsgrupp, familj eller vänkrets. Vi erbjuder inspirerande visningar och kreativa workshops för både små och stora grupper. Kombinera gärna ert besök med lunch eller fika i RAVINEN Café & Bistro.

 

Guidad visning, 45 min

I visningen berättas historien om RAVINEN och konstnärsparet Ulla och Gustav Kraitz starka vision att skapa en plats för konsten på Bjärehalvön. Vår guide visar er runt i byggnaden och ger en fördjupad presentation av pågående utställning. Vi bekantar oss med fascinerande konstnärskap och undersöker olika teman och frågeställningar. Visningen avslutas i Birgit Nilsson-salen, där vår guide delar med sig av detaljer om vår vackra konsertsal och vårt rika scenkonstprogram.

 

Introduktionsvisning, 15 min

I denna visning ger vår guide en introduktion till RAVINEN och en presentation av pågående utställning och vårt övriga program.

 

Workshop

Främja kreativiteten och kombinera er bokning med en workshop i vår skapande verkstad! Vi erbjuder inspirerande workshops, där deltagarna kan prova på olika konstnärliga tekniker och material, utforska sin kreativitet och delta i lustfyllt skapande. Workshopen leds av RAVINENs pedagog och gynnar både det egna tänkandet och sammanhållningen i en grupp.

 

Konst- & trädgårdspaketet

Konst- & trädgårdspaketet ger entré för grupper som vill besöka både RAVINEN och Norrvikens trädgårdar. Paketet kan kombineras med guidade visningar både på RAVINEN och i trädgårdarna.

 

Bokning

För att vi ska kunna ta emot din och andras grupper på bästa sätt blir vi glada om ni föranmäler ert besök.

För bokning och mer information om gruppbesök, visningar och workshops, vänligen skriv till Astrid Danielson: ad@ravinenkultur.se.

För bordsbokning och mer information om RAVINEN Café & Bistro, vänligen skriv till John Moberg: jm@ravinenkultur.se.