Foto: Mikael Bertmar

Vänklubb

Välkomna till Ravinens Vänklubb!

Torsdagen den 2 december lanseras Ravinens Vänklubb. Det finns då möjlighet att köpa sitt medlemskap som gäller under 2021 och 2022. Ravinens Vänklubb erbjuder individuella medlemskap till en kostnad av 600 kr och familjemedlemskap (2 personer mantalsskrivna på samma adress) för 900 kr. Som Vän betalar du ingen entré till utställningarna, har 10% rabatt vid köp i butik och i Café Celadon (ej alkohol) och vänpris vid de evenemang i Birgit Nilsson-salen som Ravinen står som ensam arrangör för.

Välkomna att fira lanseringen av Vänklubben med oss på Ravinen! Torsdagen den 9 december är det mingel i entrén. Vi har då också ett specialerbjudande som ger 25% rabatt på de vackra Ravinen-krukorna (design Gustav Kraitz) för er som vill bli våra närmaste Vänner. Medlemmar i Vänklubben får också ett gratis exemplar av Ravinens första utställningskatalog över utställningen ”Jag bor i en annan värld, men du bor ju i samma.” Drömmare söder om Hallandsåsen (curator Gertrud Sandqvist).

Vänkortet säljs på plats i Ravinens entré fr o m den 2 december. Har du inte möjlighet att komma till oss och vill bli Vän redan från starten mejla gärna Lilian Bringle, lilianbringle@gmail.com, ansvarig för Vänklubben, så får du hjälp att ordna med detta. Medlemskapet är ett bra julklappstips!