Kreativa möten

Bryt av i vardagen och tillbringa meningsfull tid tillsammans. Norrvikens trädgårdar och RAVINEN Kulturhus bjuder in till en levande mötesplats året om. Här förenas natur, konst, mat och kultur på ett enastående sätt. Hos oss skapas unika konferensupplevelser som berikar såväl sinne som själ.

Birgit Nilsson-salen är ett unikt, flexibelt, estetiskt och fantasiskapande rum med plats för 210 personer. Salen är försedd med teaterteknisk utrustning, scenbelysning, högtalarsystem av hög kvalitet och projektor. Salen kan möbleras efter önskemål.

RAVINENs skapande verkstad kan bokas som mötesrum för idémöten och liknande.

Kombinera er bokning med en guidad visning och workshop för maximal inspiration!

 

Guidad visning, 45 min

I visningen berättas historien om RAVINEN och konstnärsparet Ulla och Gustav Kraitz starka vision att skapa en plats för konsten på Bjärehalvön. Vår guide visar er runt i byggnaden och ger en fördjupad presentation av pågående utställning. Vi bekantar oss med fascinerande konstnärskap och undersöker olika teman och frågeställningar. Visningen avslutas i Birgit Nilsson-salen, där vår guide delar med sig av detaljer om vår vackra konsertsal och vårt rika scenkonstprogram.

 

Introduktionsvisning, 15 min

I introduktionsvisningen ger vår guide en introduktion till RAVINEN och en presentation av pågående utställning och vårt övriga program.

 

Workshop

Främja kreativiteten och kombinera er bokning med en workshop i vår skapande verkstad. Vi erbjuder inspirerande workshops, där deltagarna kan prova på olika konstnärliga tekniker och material, utforska sin kreativitet och delta i lustfyllt skapande. Workshopen leds av RAVINENs pedagog och gynnar både det egna tänkandet och sammanhållningen i en grupp.

 

RAVINEN Café & Bistro

RAVINEN Café & Bistro serverar härliga smakupplevelser och ger ett magiskt möte mellan kultur och hav, med en vidsträckt utsikt över Laholmsbukten. Grönsaker från Bjärehalvön står i fokus på menyn, som sedan lyfts av olika smaker för att skapa en upplevelse i varje tugga. Menyn byts ut i takt med vad säsongen erbjuder. RAVINEN Café & Bistro erbjuder ett rikt sortiment av klassisk fika, allt bakas på plats hos oss.

 

Boende

Två sviter på Norrvikens trädgårdar. Bäddar på Hotel Skansen (3 km), Hotell Riviera Strand (6 km) och Torekov Hotell (10 km).

 

BOKA