Restaurangveckan på Bjäre

RAVINEN Café & Bistro är en del av Restaurangveckan på Bjäre och serverar under perioden 1–2 och 5–7 juni mellan kl. 11.30 och 15.30 följande 2-rättersmeny:

Bruschetta
syltad tomat / semitorkad tomat / tomat i tomatdressing / lufttorkad skinka / syltad ramslöksblomma

Sjötunga
hummersås / färskpotatis / ndujaolja / mâchesallat / hyvlad sparris / dill

onsfre: 265 kr

lörsön: 295 kr

 

Med tomater från Tåstarp, lufttorkad skinka & nduja från Lindegrens, ramslöksblommor vi själv plockat på Norrviken, sjötunga från Laholmsbukten, bjärepotatis, sallat från Grevie samt sparris från Segelstorp är vi stolta över att med hjälp av våra lokala råvaruproducenter presentera denna meny.

 

Se samtliga medverkande restauranger i menyn eller besök Båstad Bjäre Gourmet på deras hemsida.