Restaurangveckan på Bjäre
RAVINEN Café & Bistro är en del av Restaurangveckan på Bjäre och serverar under perioden 1–2 och 5–7 juni mellan kl. 11.30 och 15.30 följande 2-rättersmeny:
Bruschetta
syltad tomat / semitorkad tomat / tomat i tomatdressing / lufttorkad skinka / syltad ramslöksblomma
Sjötunga
hummersås / färskpotatis / ndujaolja / mâchesallat / hyvlad sparris / dill
ons–fre: 265 kr
lör–sön: 295 kr
Med tomater från Tåstarp, lufttorkad skinka & nduja från Lindegrens, ramslöksblommor vi själv plockat på Norrviken, sjötunga från Laholmsbukten, bjärepotatis, sallat från Grevie samt sparris från Segelstorp är vi stolta över att med hjälp av våra lokala råvaruproducenter presentera denna meny.
Se samtliga medverkande restauranger i menyn eller besök Båstad Bjäre Gourmet på deras hemsida.