Pusselworkshop med Leo!

Lär dig skapa dina egna pussel med pusselmakare Leo Vickman! Tisdag 20/2 välkomnar vi dig som är mellan 6 och 13 år till en kreativ pusselworkshop med pusselmakare Leo som driver Infinitypuzzles.

Vi börjar med att titta på utställningen TAL R – Weather Report. Sen bekantar vi oss med Leos pussel och bygger ett stort gemensamt pussel. Därefter visar Leo hur man kan göra sitt eget pussel och vad man kan göra för att träna sitt formseende.

Workshopen riktar sig till alla mellan 6 och 13 år. Att delta är gratis, men anmälan är obligatorisk. Anmälan med önskemål om tid skickas till ad@ravinenkultur.se

Tisdag 20/2 kl. 10.00–12.00 alt. 14.00–16.00.

I samarbete med Båstad kommun.

Leo Vickman är en passionerad pusselmakare och driver Infinitypuzzles. Han har ritat och utforskat form och färg hela livet och för åtta år sedan hittade han en illustrationsteknik som skulle leda honom till att skapa ett flertal pussel som skeppas världen över.

Det finns ett par viktiga ingredienser i Leos konstprocess och det är lekfullhet, fantasi och kreativa impulser. Pusslen är inte som vanliga pussel, varje pusselbit är en unik figur, och pusslen går att lägga på oändligt många vis.

Leo tror att utforskandet av fantasi och kreativitet är grunden för en sund relation till sig själv och sina medmänniskor.