En kväll för freden – Rotary International Peace Center på RAVINEN

En kväll i fredens tecken kommer att äga rum med Rotary International Peace Center på RAVINEN Kulturhus vid Norrvikens trädgårdar i Båstad, onsdagen den 24 maj klockan 18.00–20.00. Fri entré, ingen anmälan behövs. Hjärtligt välkommen!

Rotary International har sju Rotary Peace Centers i världen, ett av dem ligger i Uppsala. De som genomför sin Mastersutbildning i freds- och konfliktforskning där kallas Rotary International Peace Fellows och de väljer ofta att fortsätta med arbete i internationella organisationer såsom FN, UNHCR, inom diplomati eller annat fredsarbete. Modiga människor, viktiga arbeten. Vi har bjudit in Rotary International Peace Fellow Cynthia Abazie, advokat med fokus på mänskliga rättigheter. Hon kommer att berätta om Rotary International Peace Center och om sin utbildning inom freds- och konfliktforskning. Vi hoppas genom detta kunna sprida information om Rotarys fredsarbete och de värderingar som Rotary står för samt väcka hopp om att det finns krafter i världen som verkar för fred och konfliktlösning.

Vi återkommer med mer information när det närmar sig och hoppas att du ska finna detta intressant och redan nu anteckna datum i din kalender.

För inbjudan med program, se här.